Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، سرپرست شرکت آب منطقه‌ای لرستان با بیان اینکه ۱۱۰نقطه در استان لرستان در سیلاب سال گذشته خسارت دید گفت:۵۱نقطه اضطرای در استان لرستان وجود دارد که اگر امسال اجرا و بازسازی نشوند ممکن است خساراتی برای استان به بار بیاورند.

 داریوش حسن نژاد عصر امروز در جلسه امور آب این شهرستان که در سالن جلسات شهدای فرمانداری برگزار شد با بیان اینکه سیلاب سال گذشته هزار و ۸۹ میلیارد تومان خسارت به تاسیسات آبی استان لرستان وارد کرده اظهار داشت:به ۱۱۰ نقطه در استان لرستان خسارت وارد شده که ۵۱ نقطه اضطراری‌اند و اگر امسال اجرا و بازسازی نشوند ممکن است خساراتی برای استان به بار بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه ۴۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی نقاط آسیب دیده و ۲۰۰ میلیارد تومان هم برای تکمیل و حفظ پروژه‌های احداث شده نیاز است افزود:۹۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای جبران خسارات سیل برای کل استان لرستان اختصاص دادند که ۴۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان آن را به پروژه‌های پلدختر اختصاص دادیم.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای عنوان کرد: ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای ایستگاه‌های پمپاژ چم مهر و جایدر، ۲۲ میلیارد تومان برای ساماندهی و لایروبی رودخانه‌های پلدختر و دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای پروژه‌های ایزومتری در شهرستان پلدختر هزینه کردیم که خوشبختانه اکثر پروژه‌ها انجام شده است.

حسن نژاد بیان کرد:یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای ایستگاه واشیان اختصاص دادیم که در حال انجام است و پیشرفت ۵۰ درصدی دارد.

او گفت:ایستگاه جایدر ۱۸۰۰ هکتار شبکه دارد برای این پروژه هم قراردادی به مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان منعقد شده و امسال هم ۱۲ میلیارد تومان از اعتبارات ملی برای تکمیل این پروژه اختصاص پیدا می‌کند.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای تصریح کرد:در روستا‌های مورانی، تیمور آباد، کیان آباد، گل گل، دمرود و چم گرداب ساماندهی رودخانه کشکان انجام شده است.

حسن نژاد کرد: دایک حفاظتی معمولان از اعتبارات استانی تامین اعتبار شده که متاسفانه اعتبار به آن اختصاص ندادند به طوری که پیمانکار پروژه بیش از هفت میلیارد از آب منطقه‌ای طلبکار است که نیاز است قرارداد جدید با ردیف بودجه‌ای جدید منقعد شود.

سید حبیب الله موسویبخشدار معمولان نیز در این جلسه اظهار داشت: دایک حفاظتی شهر معمولان حدود یک ماه است که به سبب مشکلات مالی تامین اعتبار تعطیل شده و علی‌رغم پیگیری‌های متعدد پروژه تاکنون فعال نشده و با توجه به اینکه تا شروع فصل بارندگی پاییزه و سیلاب‌های احتمالی کمتر از سه ماه فرصت داریم انتظار داریم آب منطقه‌ای دستور دهد که پیمانکار در اسرع وقت ادامه کار را از سر بگیرد.

بخشدار معمولان افزود: تعداد ۴۵ خانوار ساکن ضلع غربی شهر معمولان خارج از حریم رودخانه قرار دارند که به شدت در معرض خطر و تهدید رودخانه کشکان قرار دارند بنابراین انتظار داریم آب منطقه‌ای با توجه به شرایط این خانوار‌ها با اصلاح نقشه این مشکل را مرتفع کنند.

او عنوان کرد:گلزار شهدای شهرمعمولان در مسیر رودخانه کشکان قرار دارد و در اثر سیل سال گذشته دچار آبشستگی و بخشی از آن تخریب و قبور مطهر شهدا در شرایط نامساعد قرار دارندکه با شروع بارندگی‌های پاییزه قطعا با مشکل مواجه هستیم که انتظار داریم آب منطقه‌ای با توجه به حساسیت موضوع، ورود جدی در راستای رفع مشکل داشته باشند.

بخشدار معمولان بیان کرد: انتظار داریم دیوارساحلی و حفاظتی روستا‌های چم حیدر، چم مورت، دمرود معمولان، افرینه، دمرود افرینه، زورانتل و سرنجه زیودار که از سیل فروردین و اسفند سال گذشته تخریب شده توسط آب منطقه‌ای انجام شود.

او تصریح کرد: عدم پیش بینی دفع فاضلاب و آب‌های سطحی در دایک حفاظتی پیش بینی نشده که انتظار داریم آب منطقه‌ای با دستور به مشاور طرح و پیمانکار رفع مشکل کنند.

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آب و فاضلاب سیل زدگان میلیون تومان میلیارد تومان استان لرستان سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۷۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز یکشنبه در دیدار با فرماندهان سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، اظهار داشت: برای برطرف‌کردن مشکلات لرستان عزم همگانی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود یک ضرورت است.

وی افزود: در بیش از چهل سال عمر انقلاب در برخی مواقع غفلت کرده‌ایم و به‌خوبی از ظرفیت مردم استفاده نشده چرا که هر زمان از این ظرفیت بهره برده‌ایم پیروز میدان شده‌ایم و نمونه بارز آن هشت سال دفاع مقدس است.

استاندار لرستان، ادامه داد: در بسیاری از صحنه‌های مهم انقلاب، مردم از مسئولان جلوتر هستند و در این راستا سپاه پاسداران به وظایف خود به‌خوبی عمل کرده است؛ بنابراین باید نقاط قوت و ضعف را شناسایی کرده تا توسعه محقق شود.

شفقت، گفت: اداره کشور با حضور مردم در عرصه‌های مختلف امکان‌پذیر است و خدمت‌رسانی به مردم باید پیوست دینی و انقلابی بودن داشته باشد.

وی افزود: اقدامات و خدمت به مردم باید برای رضایت خداوند باشد و سپاه پاسداران در این راستا تلاش می‌کند و الگویی مناسب برای اقشار مختلف است.

استاندار لرستان، تصریح کرد: نهادهای حمایتی در نظام اسلامی برای محرومیت‌زدایی مأموریت دارند و توانمندسازی محرومان توسط بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام ضروری است.

شفقت، بیان کرد: توجه به مجموعه آموزش‌وپرورش در اولویت قرار دارد و دانش‌آموزان باید فرهنگ دینی را فراگیرند و معلمان نخبگان را به جامعه معرفی می‌کنند.

وی اظهار کرد: آسیب‌های این استان باید شناسایی شود و با عزم واحد بتوانیم مشکلات را به‌تدریج برطرف کنیم تا اعتماد مردم بیشتر از قبل شود.

کد خبر 6090438

دیگر خبرها

  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | فاز دوم فتح-باغستان تا پایان شهریور افتتاح می شود
  • حل دو مشکل اصلی در بزرگراه آزادگان | گره کور ترافیکی خروجی فتح باز شد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز