Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@06:51:08 GMT

۵۱ درصد از بافت فرسوده منطقه ۷ نوسازی شده است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۹۹۹۹۳

۵۱ درصد از بافت فرسوده منطقه ۷ نوسازی شده است

به گزارش تابناک به نقل از تیترشهر، صبح امروز جلسه ستاد بازآفرینی کمیته خدمات و زیرساخت کلان شهر تهران، در منطقه ۷ با حضور محمد تقی زاده معاون استان داری تهران، کاوه علی اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، زهرا نژادبهرام عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران و سهمیه حاجوی شهردار منطقه ۷ برگزار شد.

در ابتدای این این جلسه به معضلات و مشکلات منطقه ۷ پرداخته شد و سمیه حاجوی شهردار منطقه ۷ در رابطه با این منطقه گفت: منطقه ۷ با جمعیت بیش از ۳۱۵ هزار نفر و وسعت ۱۵۰۰ هکتاری موقعیت خاصی را درشهر تهران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این منطقه با دارا بودن ۵ ناحیه و ۱۴ محله در مرکزیت شهر تهران و وجود بزرگراه و شریان‌های محتلف شهری میزبان شهروندان هستیم.

وی در ادامه افزود: آسیب‌هایی که در منطقه وجود داشته را شناسایی کرده ایم و یکی از الویت‌های ما افزایش سرانه فضای سبز شهری بود که توانستیم آن را افزایش دهیم.

حاجوی افزود: ۲۳۸ هکتار بافت فرسوده بود و این بافت فرسوده خطرات زیادی را برای منطقه داشت. با تلاش‌های که همکارانم در حوزه معاونت خدمات شهری داشتند، باعث شد ترغیب شهروندان به نوسازی این بافت افزایش پیدا بکند. امروز خوشحالم که اعلام کنم، بیش از ۵۱ درصد از بافت فرسوده در منطقه ۷ نوسازی شده است.

فضا‌های بی دفاع شهری عاملی برای فرسودگی محله‌ها

در ادامه زهرا نژاد بهرام، عضو هیئت رئیسه شورای شهربا تاکید بر ارتباط خوب، اداره برق استان و مدیریت شهری درحوزه بافت فرسوده گفت: خوب است که دستور عمل مشخصی فقط برای بافت فرسوده تهیه شود و در این دستورالعمل اقدامات الویت بندی شود.

وی در ادامه افزود: با این اقدام مدیران در واقع منبعی قانونی داشته که اقدامات خود را انجام دهند و بخش از بودجه‌هایی که مربوط به این حوزه است را در آن هزینه کنند.

نژاد بهرام در ادامه در رابطه با فضا‌های بی دفاع شهری افزود: آن چیزی که باعث می‌شود که ما در بافت فرسوده دچار فرسودگی مضاعف شویم و از طرفی فرسودگی تداوم پیدا کند، شکل گیری فضا‌های بی دفاع شهری است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل توسعه شهری، تغییر در نقشه‌ها و یا ساخت و ساز معابر جدید این فضا‌ها در قالب قطعه‌های ۵۰ متری یا ۱۰۰ متری شکل گرفته اند.

عضو شورای شهر تهران افزود: اگر این دستورالعمل ارائه شود، می‌توان نسبت به تامین برق این فضا‌ها مساعدت جدی به عمل آورد.

تا ۳ ماه اول سال آینده تیر‌های معارض جابه جا می‌شود

در ادامه این جلسه محمدتقی زاده، در رابطه با تاکید بر تعاملات بیشتر شهرداری با اداره برق منطقه‌ای گفت: در جلسه ستاد بازآفرینی منطقه ۸ که چندی پیش برگزارشد، تعاملات خوبی بین اداره برق و شهرداری برقراربود که انتظار می‌رود در این منطقه نیز شاهد این موضوع باشیم.

تقی زاده در ادامه در خصوص جابه جایی تیر‌های برق شهری گفت: مناسب سازی سطح معابر در بافت فرسوده از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین منظور بر اساس قولی که داده شده است، امیدواریم که تا ۳ ماه اول سال آینده همه تیر‌های برق جابه جایشان انجام شود.

وی درادامه اذعان کرد: طبق گزارشی که ارائه شد، ۵۱ درصد از بافت فرسوده منطقه ۷ براساس سیاست‌های تشویقی و ترغیبی ساخته شده است، که فکر می‌کنم بر اساس رتبه جایگاه اول را دارد که این اقدام منطقه ۷ در رابطه بافت فرسوده جالب توجه بوده وجای تقدیردارد.

تقی زاده در ادامه در خصوص فضا‌های بی دفاع شهری افزود: لازم است که در منطقه کمیته‌ای را برای احیا و بازسازی فضا‌های بی دفاع شهری تشکیل دهند و بخش‌هایی را که می‌توان به عنوان فضای عمومی شهری تلقی کرد و اداره برق منطقه نسبت به تامین نور آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهد.

وی در ادامه در خصوص حفاری‌هایی که در رابطه با پروژه‌های عمرانی انجام می‌شود گفت: از دستگاه‌های اجرایی خواستاریم که در ظرف مدت زمان مشخص اقدام به تحویل پروژه‌ها کنند. شهر تهران درایام نوروز به لحاض خلوتی و بار ترافیکی کم زمان مناسبی برای اجرای پروژه‌های زیربنایی هستند.

نژاد بهرام در ادامه در خصوص مشکلات آب و فاضلاب منطقه ۷ افزود: خوشبختانه ۸۰ درصد مشکلات در این بخش‌ها حل شده است، اما با توجه به اینکه عبور بزرگراه امام علی واتوبان صیادشیرازی که کاملا محلات منطقه را تقسیم کرده اند. هر چه زودتر اگر شبکه فاضلاب را بتوانیم تامین کنیم، پیوستگی لازم بین منطقه فراهم خواهد شد.

۶ مدرسه مورد تایید سازمان آتش نشانی نیستند

نژاد بهرام در رابطه با بازسازی مدارس گفت: به نظر میرسد سازمان نوسازی مدارس، طبق برنامه خودش عمل می‌کند فارغ از اینکه مدارس در بافت فرسوده هستند؛ و فکر می‌کنند شرایط عادی است و ماهم در شرایط عادی قدم برمیداریم در حالی که این چنین نیست.

وی افزود: ۳ هزار ۲۸۶ هکتار بافت فرسوده موضوع نادیده انگاشتنی نیست و انتظار داریم که سازمان نوسازی مدارس خیلی جدی‌تر پای کار بیاید. بسیاری از مدارس در بافت فرسوده ایمنی لازم را ندارند. ۶ مدرسه به طور مشخص توسط سازمان آتش نشانی تایید نشده اند که از این موضوع نمی‌توان به سادگی گذشت. لطفا الویت‌های خود را براساس الویت‌های های آتش نشانی انتخاب کنید نه براساس مالکیت.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار انتخابات آزادراه تهران شمال اف ای تی اف انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ستاد بازآفرینی بافت فرسوده منطقه ۷ نوسازی کروناویروس کرونا در ایران بیمارستان کامکار انتخابات آزادراه تهران شمال اف ای تی اف انتخابات مجلس یازدهم شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ادامه در خصوص بافت فرسوده شهر تهران اداره برق منطقه ۷ فضا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۹۹۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد و اگر جریان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

به گزارش تسنیم،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است