Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@20:49:44 GMT

مردم آمریکا به دنبال ورود به منطقه فوق سری 51!

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۵۴۸۷

مردم آمریکا به دنبال ورود به منطقه فوق سری 51!

به گزارش جماران؛ نیروی هوایی آمریکا از مردم خواسته است تا از نزدیک شدن به محوطه موسوم به منطقه ۵۱، یک منطقه نظامی فوق سری در ایالت نوادا خودداری کنند.

شبکه خبری بی‌بی‌سی گزارش داد: چرا گروهی از مردم روی این منطقه حساسند و دلیل این حساسیت چیست؟ این گروه از افراد معتقدند موجودات فرازمینی، در این محل حضور دارند و بشقاب پرنده‌های سقوط کرده در پایگاه نظامی منطقه نگه‌داری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزدیک به یک و نیم میلیون نفر روی فیس‌بوک به دعوتی پاسخ مثبت داده‌اند که قرار است طی آن جمعیت انبوهی وارد این پایگاه فوق سری شود.

دولت آمریکا تا سالیان سال منکر وجود منطقه ۵۱ بوده است.

بانیان این رویداد در فیس‌بوک از مردم دعوت کرده‌اند تا ۲۰ سپتامبر جلوی این محوطه تجمع کنند و از آنجا وارد پایگاه شوند.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا در این زمینه هشدار داده و به واشنگتن پست گفته است، مقام‌های مسئول از چنین دعوتنامه‌ای درفیس‌بوک با خبر هستند.

این سخنگو در پاسخ به واکنش احتمالی در قبال افرادی که تلاش کنند وارد منطقه ۵۱ شوند، گفت نمی‌تواند درباره طرح‌های مشخص و اقدامات امنیتی صحبت کند اما او به افرادی که در صدد ورود به این منطقه فوق سری هستند، هشدار داده و گفته است این منطقه، در اختیار نیروی هوایی آمریکا است که از آن برای آموزش نیروها استفاده می‌شود و این نیرو، آماده دفاع از آمریکا و اموال آن است.

برخی کاربرانی که در فیس‌بوک از حضور خود در این رویداد خبر داده‌اند، می‌گویند که با آن به عنوان شوخی و جوک برخورد می‌کنند و قصدی برای حضور در این رویداد را ندارند.

با این حال، با توجه به اظهارات سخنگوی نیروی هوایی آمریکا، به نظر نمی‌رسد مقام‌های مسئول به این رویداد به عنوان شوخی نگاه می‌کنند.

چه فرضیه‌هایی در باره منطقه ۵۱ مطرح است؟

افرادی که به تئوری‌های توطئه باور دارند، می‌گویند دولت آمریکا در باره موجودات فرازمینی و بشقاب پرنده‌ها اطلاعاتی در اختیار دارد ولی این اطلاعات را در دسترس همگان نمی‌گذارد.

این افراد بر این باورند که پایگاه منطقه ۵۱ که وجود آن در سال ۲۰۱۳ از سوی سازمان جاسوسی آمریکا به رسمیت شناخته شد، محل نگه داشتن موجودات فرازمینی است که در اختیار دولت آمریکا قرار دارند. آنها می‌گویند بشقاب‌پرنده‌های سرنگون شده هم در این پایگاه نگهداری می‌شوند و البته دولت آمریکا این مسائل را تکذیب می‌کند.

انواع فرضیه‌ها در باره این پایگاه از سال ۱۹۸۹ آغاز شد؛ از زمانی که مردی به نام باب لازار در مصاحبه با یک تلویزیون آمریکایی گفت که او فیزیکدانی است که در این منطقه کار کرده است.

باب لازار گفت، او در طرح پیاده کردن یک بشقاب پرنده حضور داشته و اسناد دولتی درباره حضور موجودات فرازمینی روی زمین را خوانده است.

باب لازار سند و مدرکی در مورد حرف‌هایی که می‌زد نداشت و هیچ سندی هم درباره مدرک دانشگاهی‌ او در رشته فیزیک موجود نبود اما اظهاراتش قطعا باعث انتشار انواع و اقسام داستان‌ها در باره منطقه ۵۱ شد.

توماس بولارد، نویسنده کتاب افسانه و معمای بشقاب‌پرنده‌ها می‌گوید: بعد از این که اطمینان میان دولت و جامعه بر سر ماجراهای ویتنام و واترگیت از بین رفت، رازول و منطقه ۵۱ وارد فرهنگ لغات عامه شدند و از آنها برای بیان دورویی مقام‌های رسمی استفاده می‌شود.

رازول شهری در نیومکزیکو است که برخی می‌گویند در سال ۱۹۴۷ یک بشقاب پرنده در نزدیکی آن سقوط کرد. ارتش آمریکا اعلام کرد، آنچه سقوط کرد یک بالون هواشناسی بود.

دولت آمریکا در دهه نود میلادی اذعان کرد آنچه سقوط کرد یک بالون تجسسی برای آزمایش هسته‌ای بوده اما به رغم این توضیحات، بسیاری هنوز مجذوب این حادثه هستند و تئوری‌های توطئه بسیاری در مورد آن منتشر شده است.

منطقه ۵۱ بخشی از یک پایگاه نظامی در ۱۳۰ کیلومتری شمال غربی لاس‌وگاس در نوادا است.

دولت آمریکا آن را منطقه محدوده آموزش و تست نوادا می‌خواند که بخشی از پایگاه نیروی هوایی ادواردز است. مانند بسیاری از پایگاه‌های نظامی آمریکا در این کشور مشخص نیست چه استفاده‌ای از این پایگاه می‌شود.

ورود به این پایگاه برای مردم عادی کار بسیار دشواری است. ورود و حتی نزدیک شدن به آن ممنوع است و گارد مسلحانه از آن به طور دائم مراقبت می‌کند. همچنین ورود به حریم هوایی این پایگاه بدون مجوز ممنوع است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال موجودات فضایی منطقه 51 منطقه 51 آمریکا اریا 51 اریا 51 آمریکا قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۵۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم

نماینده ویژه رئیس‌جمهور ایران در امور افغانستان در گفت‌وگویی به تبیین آخرین وضعیت روابط تهران- کابل پرداخت.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی در خصوص توجه خاص افغان‌ها به چابهار گفت: سیاست ما این بوده حوزه مکران و چابهار توسعه پیدا کند و برنامه‌های توسعه‌ای را دنبال می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: از جمله اقداماتی که در منطقه چابهار و مکران صورت می‌گیرد مسئله احداث فرودگاه بزرگ بین‌المللی است. ما به دنبال جذب سرمایه‌گذار خارجی در منطقه چابهار هستیم.

کاظمی قمی در  گفت‌وگو با ایراف در خصوص حق‌آبه ایران و رویکرد نمایندگی ایران در مورد واکنش‌های دولت سرپرست افغانستان در این موضوع اشاره کرد: آنچه دارالحکومه انجام می‌دهد، برآمده از تصمیمی است که در دارالخلافه در قندهار گرفته می‌شود. رهبری طالبان اعلام کرد در چارچوب معاهده ۱۳۵۱ باید حق آب مردم ایران را بدهند و حکم حکومتی داد.

وی در پاسخ به سوالی در مورد روش برخورد ایران با طالبان تصریح کرد: در دوران حکمرانان جدید در افغانستان از مسیر اقدامات دیپلماتیک و سایر اقدامات حرکت می‌کنیم. جمهوری اسلامی ایران نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در خصوص خط راه‌آهن چابهار به افغانستان گفت: مسیر کریدور ترانزیت ایران-افغانستان، چین را به آب‌های آزاد و قاره اروپا و آفریقا وصل می‌کند. در چارچوب طرح یک راه یک کمربند، الان چینی‌ها دنبال می‌کنند، کریدور ایران-افغانستان مفهوم دارد.

وی اشاره کرد: احتمالاً نشست‌های سه جانبه‌ای را میان ایران-افغانستان-چین برگزار خواهیم کرد. کشورهای دیگر منطقه هم از این کریدور استقبال کرده‌اند. ثبات و امنیت منطقه در گرو ثبات و امنیت افغانستان است.

کاظمی قمی در پایان گفت: افغانستان مسیر دستیابی‌اش به آب‌های آزاد از ایران کوتاه‌ترین و امن‌ترین حتی اقتصادی‌ترین است. با توجه به شرایطی که امروز به ویژه با بحران اوکراین بوجود آمده، مسئله کریدورهای ترانزیت منطقه‌ای معنای جدی‌تری به خودش گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین در «ایندو-پاسفیک» راهبرد «قورباغه آب‌پز» را دنبال می‌کند
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم