Web Analytics Made Easy - Statcounter

منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران بعد از گذشت ۵۱ سال از تصرف ۳۵ هکتار از اراضی کشاورزی، هنوز اهالی روستای چنار برم پاتاوه را بلاتکلیف گذاشته است. ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۲ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، 51 سال پیش 35 هکتار از اراضی کشاورزی روستای چناربرم پاتاوه از توابع شهرستان دنا برای احداث ایستگاه گاز منطقه 2 عملیات انتقال گاز اصفهان تصرف شد ولی هنوز رضایت مالکان این اراضی کسب نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوشهر| ایران در برداشت گاز از پارس جنوبی قطر را پشت سر گذاشتورود شرکت های دانش بنیان به زنجیره تأمین کالاهای صنعت گازاستفاده از کدام خودروهای گازسوز خطرناک است؟

یکی از اهالی روستای چناربرم پاتاوه به تسنیم می‌گوید: سال 46، 35 هکتار از اراضی آبی روستا توسط منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران با هدف عبور خط لوله انتقال گاز و احداث تاسیسات تقویت فشار گاز تصرف کردند ولی هنوز بهای زمین‌های ما را پرداخت نکرده‌اند.

رحمان زادمهر با بیان اینکه با تصرف 35 هکتار زمین آبی در واقع اهالی روستا را به خاک سیاه نشاندند، افزود: انتظار داریم مسئولان دستگاه‌های اجرایی بویژه نماینده عالی دولت در استان، دستگاه قضایی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پیگیر مطالبات به حق مردم منطقه باشند.

وی تصریح کرد: قراردادهای در آن زمان بین اهالی و منطقه دو عملیات انتقال گاز منعقد شده که هم اکنون موجود است و طبق آن باید این شرکت نسبت به اشتغال اهالی روستا، واگذاری انشعاب گاز، آب، برق، احداث واحدهای آموزشی به صورت مجانی و پرداخت بهای زمین‌های زراعی آبی اقدام می‌کرد.

زادمهر با بیان اینکه شبکه گاز اهالی روستا از گاز منطقه جدا و به شرکت گاز استان واگذار شده است، ادامه داد: اهالی منطقه تهدید به قطع گاز می‌شوند و خواهان پرداخت هزینه گاز مصرفی هستند در حالی از اول قرارمان این نبوده است.

با وجود پیگیری‌های انجام شده از طریق ارزانی‌پور مدیر روابط عمومی منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران اما موفق به انجام گفت‌وگو و پیگیری این موضوع نشدیم.

انتهای پیام/ن

R41452/P/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی قشلاقی در بازدید از عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند گفت: بر اساس طرح مشارکتی اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی گفت: برداشت آب از سد سهند و از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزو فاز پنج سد سهند است.

قشلاقی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری کرد و تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الگوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد.

وی به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود.

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است.

دیگر خبرها

  • حکایت آمریکایی که دیگر «آمریکا» نیست
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • هشدار سازمان حفظ نباتات کشور به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • وزیر تندرو صهیونیستی پس از واژگونی خودرویش به بیمارستان انتقال یافت
  • مبارزه با بیماری زنگ زرد غلات در ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی
  • سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار رسید
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند